Upplevelse utöver det vanliga

Nu har vi besökt Bryssel tillsammans med expoläraren Christina. Vi ansökte och fick ett stipendium för att vara i Bryssel i tre dagar och bland annat besöka Eu-parlamentet.

Nu till poängen med det här inlägget. Vi bodde på ett hotell som låg i centrum av Bryssel och vi märkte snabbt att det finns en stor kontrast där. Ena delen bestod av vackra glas höghus och företagsbyggnader och shoppinggator andra delen var en annan värld. Som Emma uttryckte det när vi kom dit - Är det här ett U-land? Det kunde man nästan tro i och med att det fanns fler sexshoppar än mataffärer och ett av de första husen vi såg när vi kom ur tunnelbanan var Peep Show och Sexy world. Det här är vardagsmat för människorna där men för oss blåögda svenskar så var det med stum förvåning vi såg prostituerade i vartenda fönster som väntade på att få sällskap, och män som skrek efter oss - Your in business?


Vårt syfte var ju som vanligt att få lite spänning i vardagen och göra något vi normalt inte skulle göra. Vi funderade att gå på någon peep show men vågade inte/ hade inte råd, utan gick istället in i sexshoppar och kollade in deras sjuka utbud av fist-dildos och filmomslag med sjukt roliga namn såsom: One in the pink and one in the stink och Black dicks in white chicks, haha. Underhållande resa och Bryssel sett ur ett nytt perspektiv.

/ Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0