Skräckfilm vs Snällkort

Som mina vänner tidigare skrivit så kollade vi skräckfilm igår. Jag som hatar skräckfilm satt med en kudde fasthållen vid magen och höll fast i den krampaktigt under större delen av filmerna. Usch vad jag hatar alla överraskningsmoment i skräckfilmer, Musiken är också fruktansvärt jobbig! usch, Fy får rysningar bara av att tänka på det.

Sedan blev ju dagen lite bättre när vi gick ut och delade ut "Snällkort" det var verkligen kul. Det speciella var ju att vi inte gav ut vilka kort till vem som helst. Vi kunde ju T.ex inte ge ett "Om alla vore lika glada som dig skulle världen vara en bättre plats" till någon som var skitsur. Jag skulle gärna göra om detta någongång och jag skulle bli skitglad om jag någonsin fick ett såådant kort.

Erica

Från kannibalism till solskensspridare på samma dag

Vi hade skräckfilmsmaraton med filmerna "Omen" och "Hannibal - the risning". Ingen av dem var direkt skrämmande men de är ändå bra. Omen var över förväntan trodde det var värsta b-filmen men så var inte fallet. Hannibal - jag bara älskar storyn och kannibalism har aldrig varit så snyggt gjort (möjligtvis i de tidigare filmerna som när lammen tystnar isf).


Från skräck till snällhet - vi gick ut på stan i Helsingborg och delade ut snäll-lappar. Vi blev faktiskt ganska taggade av att vara snälla trots att jag trodde det skulle bli tråkigt och framförallt pinsamt. Men vad bra det blev, jag tror vi liva upp stämningen och gjorde så att en hel del människor fick ett litet leende på läpparna.

/Jessica


Glädjespridning


Igår hyrde vi skräckfilmer. Det var inte läskigt med filmerna var bra. Vi såg nya verisionen av The Omen, som jag sett innan fast i äldre verision, och Hannibal Rising. Bra filmer som sagt, men för att jag ska ska bli riktigt skrämd krävs det creepy spöken. Eller ännu värre: spökbarn.

Sen skrev jag ut lappar som vi delade ut på stan till de vi tyckte förtjänade det. Det var grått, halvmörkt och väldigt omysigt utomhus då vi begav oss mot stan, och jag tror vi alla kände att helsingborgarna verkligen behövde de där myslapparna. Med ett leende delade vi ut till lapparna, och mycket riktigt: alla blev glada. Till och med vi. När vi var klara kände jag mig nöjd och glad, vilket kanske inte är det vanligaste en grå måndag i januari. Dela ut snälla komplimanger borde man göra oftare! Hoodeladi hoodeladi, hoppsan vilken dag.

/Charlotte

Du sprider glädje!

Igår var gjorde vi två "uppdrag". Det första började klockan 12.00 på förmiddagen då vi hyrde två skräckfilmer. Vi gjorde det mörkt i vardagsrummet och kröp upp i soffan för att skrämma skiten ur oss själva. Tyvärr så tyckte jag själv inte att någon av filmerna var speciellt skrämmande (och då brukar jag hata skräckfilmer).

Senare på dagen var det dags för vårt andra uppdrag: Dela ut snäll-lappar till folk. Vi hade skrivit ut en himla massa lappar med snälla texter på som vi delade ut till passande personer. Om vi såg någon som såg väldigt glad ut, så fick personen en lapp med texten "Du sprider glädje!", och om någon hade snygga jeans fick dom lappen "De där jeansen sitter verkligen snyggt på dig!"

Vår lilla idé gav många leénde och skratt, och jag tror att det uppskattades av de flesta.

/Emma

Nytt år, nya möjligheter

Nu har det varit lov och massa härligt & nu ska vi komma igång med bloggen igen, så inom kort får ni läsa om nya påhitt. Tipsa oss gärna om tokiga och roliga saker vi kan hitta på!

RSS 2.0